söndag 23 oktober 2011

Active Snow

Under vintern kommer vi att hålla skidskola i Hunflen Skidanläggning i Äppelbo. Vi vänder oss till alla åldrar och nivåer. För de yngre barnen innehåller skidskolan inte bara skidåkning utan fokus ligger även på lek och skoj, men med skidor på fötterna. Vi kommer att starta vecka 8 och hålla på så länge vädret och snön tillåter. Lektioner kommer vi att hålla en vardagskväll i veckan och under helgerna. Under sportlov och eventuellt påsklov kör vi femdagarsläger - Active Snowcamp

Kvällsskidskola kommer vi att köra i två 4 veckors perioder med start vecka 8. Under 1,5 timme varje onsdagskväll mellan 18.00 och 19.30 håller vi skidskola i små grupper anpassat efter ålder och nivå. Kvällsskidskolan kostar 500kr/period. För att vara säker på att ditt barn får en plats erbjuder vi förhandsbokning och betalning, då vi drar av en hundralapp av priset.

Helgskidskola kör vi på helger från och med vecka 8. Skidskolan under helgerna kostar 100kr/timme

Active Snowcamp är ett läger under sportlovet där vi under 2,5 timme under 5 dagar leker och busar i snön och självklart åker en massa skidor.

Vi är flexibla, så om inte våra olika skidskolealternativ passar fullt ut kan vi ordna något anpassat efter dig som förälder och ditt barn. 

Vi erbjuder även bra och prisvärda slalomskidor från märket Sporten. Klicka in på fliken "Våra tjänster och produkter" eller kontakta oss eller för mer information.

Hör gärna av er för bokning och mer information!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar